Uitgelichte recensie: Stokke Tripp Trapp

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Stokke's Tripp Trapp is het perfecte alternatief voor je standaard kinderstoel. In plaats van je een beperkte gebruiksduur te geven, kan de Tripp Trapp je kind echt vanaf het allereerste begin door zijn leven leiden en zijn bruikbaarheid als volwassen stoel voortzetten in plaats van als een grote oude klomp plastic die bestemd is voor de vuilnisbelt. Het is misschien niet voor iedereen, maar als de Stokke Tripp Trapp past bij de stijl van je gezin, is het een goede keuze.

stokke kinderstoel

Met de toevoeging van de nieuwe set voor pasgeborenen (momenteel niet verkrijgbaar in de VS), kan uw Tripp Trapp een veilige en gemakkelijke plek bieden voor uw pasgeborene om overal in uw huis te zitten. Dit alternatief voor een babyzitje kan op de grond worden geplaatst en je baby zachtjes wiegen of op je Tripp Trapp klikken om je baby naar de tafel te verplaatsen. Je baby kan tijdens de maaltijd met plezier naast je zitten of vermaakt worden door de zorgvuldig geplaatste speelgoedhanger. Er is ook een 5-punts veiligheidsgordel, een mooi gewatteerd, aantrekkelijk, modern bedrukt zitje en een indicator om je te laten weten dat het zitje stevig vastzit naar de Tripp Trapp. Zodra je baby 6 maanden oud is en klaar is om met vaste voeding te beginnen en een actieve deelnemer te worden tijdens de gezinsmaaltijd, ben je helemaal klaar. Vervang gewoon je pasgeboren set door de babyset en je hebt een veilige veiligheidsbevestiging voor jongere kinderen (leeftijd 6-24 maanden) die een beetje meer rugleuning toevoegt om comfortabeler te zitten. Deze klikbevestiging houdt uw kind veilig in het zitje totdat het oud genoeg is om er zelf in en uit te stappen en is vaatwasmachinebestendig. Je kunt ook een machinewasbaar 5-punts harnas toevoegen dat je kunt blijven gebruiken als je kind uit de babyset is, maar niet echt klaar om volledig vertrouwd te worden zonder het harnas. Hij kan tot 36 maanden gebruikt worden en is eenvoudig aan te passen. Eenmaal in de stoel zit uw kind op de juiste tafelhoogte en is het klaar om met alle anderen te eten. Er is geen vast dienblad, dus je baby zit direct aan tafel. Als je een standaard kinderstoelgebruiker bent, kan dit even wennen zijn, maar het is fijn voor je kind om vanaf het begin in een stoel aan tafel te zitten. Er zijn geen wielen, dus je kunt je baby niet van de keuken naar de eetkamer rollen, maar het is de moeite waard om geen grote kinderstoel in de eetkamer te hebben of ruimte in te nemen wanneer je hem niet gebruikt, vooral als je weinig ruimte hebt.

Wij hebben de Tripp Trap met alle vier onze kinderen gebruikt. Het grootste voordeel is dat het kan worden aangepast aan het kind, zowel de zit- en voetsteunhoogte als de zitdiepte, om uw kind een voortdurend aanpasbare, op maat gemaakte stoel te geven. Mijn 3 oudere kinderen, 2, 3 en 5 zitten graag in de stoel. Ze vinden het prettig dat ze comfortabel aan tafel zitten en een comfortabele plek hebben om hun voeten neer te zetten in plaats van te bungelen. We vinden het leuk dat we het voor elk van hen kunnen aanpassen en wetende dat deze stoel lang meegaat na de dagen van kinderstoelen en stoelverhogers. Ik heb er zelf op gezeten en het is super degelijk. Hij kan later in zijn leven echt doorgaan als stoel voor volwassenen.

stokke stoel

Mijn 1-jarige gebruikte het zitje met de Babyset een maand en vond het erg leuk om met haar broers aan tafel te zitten in plaats van aan de zijkant in haar oude kinderstoel. De enige moeilijkheid die we met haar hadden, was uitzoeken waar ze haar hapjes moest zetten zonder een bijgevoegd dienblad, aangezien ze nog niet helemaal klaar is om een bord of kom te gebruiken zonder het samen met haar hele diner ergens heen te gooien. Stokke biedt wel een optioneel tafelblad, hoewel we het ook prima deden met een goede zuignap. Mijn 2-jarige zit in de Tripp Trapp met het harnas, terwijl mijn 2 oudere kinderen oud genoeg zijn om zonder te gaan.

De Tripp Trapp is verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je hem gemakkelijk kunt matchen met je interieur of gewoon je favoriet kunt kiezen. Ik hou van blauw en groen. De Babyset ($ 69,99) is verkrijgbaar in alle kleuren om te mixen of matchen. Je hebt ook de mogelijkheid om een zitkussen toe te voegen dat past bij de Babyset aan of uit. Als je de Tripp Trapp als hoge stoel gebruikt, moet je ook de Extended Glider toevoegen voor extra stabiliteit.

stokke kinderstoel

We zijn erg blij met de Tripp Trapp. Zijn veelzijdigheid en lange levensduur maken het de prijs van meer dan 200 euro meer dan waard. Dit is zo'n geweldige optie voor langdurig gebruik. Hij ziet er geweldig uit en gaat zo lang mee als je wilt, wat een behoorlijk lange levensduur is voor een kinderstoel. En je baby meteen aan tafel krijgen is zo geweldig voor iedereen, je kunt het echt niet missen.